Weekbericht nr. 20, 15-22 feb

Printen
--
Nieuwsbrief n°20
04 april 2020
Voorbeeld-nieuwsbrief-Janne-banner
--
AGENDA
Maandag 20 februari oudergesprekken klas 1 t/m 6
Dinsdag 21 februari oudergesprekken klas 1 t/m 6
Woensdag 22 februari dreumesinloopochtend 9:00-11:00 uur
Woensdag 22 februari spreekuur JGW-er 12:30-13:30 uur
Woensdag 22 februari lezing Hooggevoeligheid 20:00 uur
Donderdag 23 februari oudergesprekken klas 1 t/m 5
Vrijdag 24 februari carnaval
--

Een succesvol persoon plaatst meer aandacht op het correcte doen dan om iets correct te doen.-
Peter F. Drucker


Beste ouders, collega's en belangstellenden.
In deze nieuwsbrief gevonden voorwerpen, bso tijdens de carnavalsvakantie, studiedag van Istia en nogmaals de lezing van volgende week. Fijne week!
Nelleke van Meijl-Tielens
 

gEVONDEN VOORWERPEN

Op dinsdag 21 en woensdag 22 februari zullen alle gevonden voorwerpen van afgelopen tijd in de centrale gang uitgestald worden. Er is weer heel wat gevonden aan mutsen, sjaals en wanten. Kom dus kijken of er wat bekends tussen ligt.
Donderdag 23 februari wordt het definitief opgeruimd.
Nelleke van Meijl-Tielens, administratie
 

bso tijdens carnavalsvakantie

Onze BSO is tijdens de carnavalsvakantie geopend op dinsdag 28 februari en donderdag 2 maart, van 8:30 tot 17:30 uur.

Op dinsdag 28 februari blijven we op onze locatie. De kinderen mogen verkleed komen en deze dag zal dan ook in het teken staan van Carnaval en feest. We zullen wat lekkers gaan bakken en gebruik maken van de gymzaal.

Op dinsdag 2 maart gaan we er met de bakfiets op uit. We laten nog even open waar we naar toe gaan. Het opgegeven aantal kinderen is op dit moment nog té laag om te kunnen afstemmen welke activiteit geschikt is. Uiteraard wordt u op de hoogte gehouden van de activiteit als u uw kind heeft aangemeld. Meld uw kind snel aan, zodat we een leuk programma voor deze dag kunnen maken!

Aanmelden kan via Kdvnet.nl

Kris Holtermans, leidinggevende kinderopvang
 

studiedag Istia

Stichting Istia is nauw verbonden met Stichting Pallas, een organisatie waar 16 scholen uit Midden en Zuid Nederland bij aangesloten zijn. Stichting Istia verzorgt op dit moment de kinderopvang van negen Pallas - Scholen, namelijk bij de Zevenster in Uden, De Strijene in Oosterhout, de Bernard Lievegoed School in Maastricht, Christophorus in Roermond, Vrije School Brabant in Eindhoven, Vrije School Helianthus Heerlen, Vrije School Peelland in Helmond, Basisschool de Zilverlinde in Roosendaal en Rudolf Steiner Educare in Venlo

Een keer per jaar is er een gezamenlijke studie- en ontmoetingsdag voor alle medewerkers van de locaties van Stichting Istia. Dit jaar (2017) valt deze dag op woensdag 11 oktober. Omdat we graag willen dat iedereen kan deelnemen, is de kinderopvang dan gesloten.

Dat houdt in: Dagopvang/peutergroepen en BSO. Wij vragen aan de ouders en/of verzorgers om voor deze dag een andere oplossing te zoeken.

Team Stg. Istia
 

Lezing hooggevoeligheid

Op woensdag 22 februari vindt de lezing door Ron Borsboom over hooggevoeligheid plaats.
Iedereen die interesse heeft is van harte welkom op deze avond.
Inloop: 19:30 uur
Lezing: 20:00-22:00 uur
Kosten:€5,-
Locatie: Nuenenseweg 6, Eindhoven
 
 

prietpraat uit de kleuterklas

Kleuter: "Meester Ray is de baas van de hele school". Denkt even na. "Maar eigenlijk is meester Hennie nog belangrijker want die is de maker van de hele school!".
 

Extern bericht: project Geef mij maar een boek!

Op 10 februari start voor de tweede keer het project: Geef mij maar een boek! Alle boekverkopers hebben landelijk de handen ineen geslagen om ieder kind in staat te stellen zijn of haar eigen boekenplank op te bouwen. Die boekenplank willen we vullen met de allermooiste jeugdboeken die er ooit in Nederland zijn verschenen. Boeken om te hebben, te houden en te koesteren. Dat wens je toch ieder kind toe?
Boekhandelaren willen dat alle kinderen in Nederland opgroeien tussen de boeken. De mooiste boeken. Daarom bieden zij ieder jaar een jeugdboekenklassieker aan voor maar €2,-
Dit jaar is er gekozen voor "Achtste-groepers huilen niet" van Jacques Vriens. Vanaf afgelopen vrijdag 10 februari te koop in iedere boekhandel!
 

--
VOORUITZICHT
Maandag 27 februari t/m 3 maart carnavalsvakantie
Dinsdag 7 maart start euritmieprojectlessen klas 3 t/m 6
Dinsdag 7 maart ouderavond klas 3 20:00 uur
Woensdag 8 maart spreekuur JGW-er 12:30-13:30 uur
Woensdag 8 maart oudercursus 18:45 uur blok 1, 20:00 uur blok 2
--
---
Powered by AcyMailing
Bijlagen
lezing_ron_bosboom_2017.jpg