Weekbericht nr. 5, 18 nov- 2 dec

Printen
--
Nieuwsbrief n°5
19 januari 2022
Voorbeeld-nieuwsbrief-Janne-banner
--
AGENDA
Geen activiteiten
--
Beste ouders en collega's,
Het is weer een roerige tijd en u heeft al veel berichten ontvangen afgelopen week.
Daarom hierbij nog slechts een korte nieuwsbrief. Fijn weekend!
Nelleke van Meijl-Tielens
 

kerstspelen

Vanwege de aangescherpte richtlijnen hebben we helaas moeten besluiten dat de kerstspelen: kerstspel, paradijsspel (door collega's vrije school Peelland) en het Driekoningenspel (samenwerking met het Novalis college, vrije school Peeland en ouders) geen doorgang kunnen vinden.
We onderzoeken nog wat er eventueel mogelijk is door en voor leerlingen, maar dat is ook afhankelijk van de ontwikkelingen komende tijd.
 

geen ouderavonden

Voorlopig kunnen de ouderavonden niet door gaan. Individuele oudergesprekken kunnen, indien nodig, met in acht neming van de maatregelen en op afspraak wel plaats vinden.
Let op: voor de ouderavond van klas 5 zijn we nog in gesprek om te bekijken wat mogelijk is en hoe we dat organiseren. We verzoeken deze ouders daarom om de geplande avond, donderdag 25 november, nog wel vrij te houden. Zij worden via de mail nog verder geïnformeerd.
 

oversteken

Nogmaals de oproep aan fietsers en bakfietsers om over te steken bij de oversteekplek met de brigadiers. Veel fietsers steken over bij de inrit voor auto's. Dat is niet de bedoeling, niet veilig en maakt de inzet van de brigadiers overbodig.
We verzoeken nogmaals uw medewerking hierin. Bij voorbaat dank.
 

--
VOORUITZICHT
Vrijdag 26 november studiedag, leerlingen vrij
--
---
Powered by AcyMailing