Weekbericht nr. 1, 23-30 aug

Printen
--
Nieuwsbrief n°1
25 februari 2020
Voorbeeld-nieuwsbrief-Janne-banner
--
AGENDA
Dinsdag 28 augustus spreekuur SMW-er 14:45-15:45
Dinsdag 28 augustus algemene ouderavond 20:00 uur

 
--Het begin is het belangrijkste deel van het werk.- Plato Grieks filosoof 427 v.C. – 347 v.C.


Beste ouders, collega's en belangstellenden,
Hierbij het eerste weekbericht van het nieuwe schooljaar.
We wensen iedereen een heel goed en mooi nieuw jaar toe hier op school!
Nelleke van Meijl-Tielens
 

algemene ouderavond

A.s. dinsdag 28 augustus is er een algemene ouderavond. Hiervoor zijn alle ouders van de hele school van harte uitgenodigd vanaf 20:00 uur. We hopen jullie allemaal te mogen verwelkomen om samen het jaar te openen. We willen deze avond ons graag als team aan jullie presenteren. Daarnaast is er ruimte om vragen te stellen.
Ray Kusters
 

ophalen en brengen

Om alles weer soepel te laten verlopen, benoemen we graag de regels en gewoonten omtrent het brengen en ophalen.
Klas 1 en 2 gaan als de bel gaat in de rij staan bij de voordeur, de ouders nemen buiten afscheid en de kinderen gaan met de juffen naar binnen. Bij regen mogen de kinderen met de ouders vast naar binnen gaan om te wachten tot de juf er is. Met ophalen mogen de ouders bij de klas wachten tot de kinderen naar buiten komen.
Kinderen uit klas 3 t/m 6 gaan zelfstandig naar het achterplein en wachten daar tot de leerkracht ze komt ophalen. Als het regent, kunnen ze eventueel vast naar binnen gaan. Bij het uitgaan van de school gebruiken zij eveneens de achteringang.
De kleuterklassen hebben 2 eigen ingangen. De klas van juf Tasja maakt gebruik van de ingang op het voorplein en de klas van juffen Chantal en Lisanne van de ingang bij het kleuterplein. De ouders en kinderen van de klas van juf Mira kunnen gebruik maken van beide ingangen. Zo kunnen we de drukte verdelen.
 

euritmieschoenen

Het zou fijn zijn als de kinderen weer voorzien van goed passende euritmieschoenen. Ze zijn te verkregen bij de Kleine Bazaar op school voor €6,-. De maten die nu even niet beschikbaar zijn, komen als het goed is volgende week weer binnen.
De schoentjes graag voorzien van naam en eventueel van een klein herkenningsteken (strikje, borduurseltje etc.) (hou het bescheiden zodat het er netjes uit ziet bij toneeluitvoeringen en dergelijke).
 

bibliotheek: vrijwilligers gezocht

Nu het schooljaar begonnen is, willen we ook weer starten met de bibliotheek. Daarvoor zijn we nog dringend op zoek naar vrijwilligers die op maandag beschikbaar zijn. Dit mag een ouder of grootouder zijn, maar misschien kent u ook iemand anders die hier interesse in zou kunnen hebben.
Voor meer informatie kunt u zich melden bij de administratie.
Jeanette Wagelaar, bibliotheek

--
VOORUITZICHT
Maandag 3 september klassenoudervergadering
Dinsdag 4 september spreekuur SMW-er 14:45-15:45 uur
Dinsdag 4 september ouderavond klas 2 20:00 uur
Donderdag 6 september ouderavond klas 1 20:00 uur
--
---
Powered by AcyMailing